9.11.2015

Internet ja sähköposti

1. Pia Ope haluaa tietoa, siitä mikä on IP-osoite ja mikä on TCP/IP ? Etsi tiedot ja kirjoita niistä vastauksesi sähköpostilla ja lähetä osoitteeseen piaope ja sitten @-merkki + gmail.com.

2. Etsi tietoa myös tietokoneviruksista. Mitä eroa viruksilla, joita nimitetään madoksi verrattuna troijan hevoseen. Etsi tiedot ja kirjoita niistä vastauksesi tekstieditorilla ja tallenna vastaus. Nimellä virus_omasukunimi. Lähetä liitetiedostona osoitteeseen piaope ja sitten @-merkki + gmail.com

2. Avaa tiedosto lataa se itsellesi, etsi ja merkitse oikeat vastaukset. Tallenna tiedosto nimellä rasva_omasukunimi.

3. Etsi hirvikeiton resepti ja kopioi se tekstikäsittelyohjelmaan, liitä siihen myös aiheeseen sopivia kuvia. Tallena tiedoston nimelle hirvi_omasukunimi.

4. Kirjoita minulle sähköpostia piaope ja sitten @-merkki + gmail.com. piaope ja sitten @-merkki + gmail.com. Kirjoita postiin tervehdys ja kerro vähän mitä liitetiedostot sisältävät. Liitä liitetedostoiksi rasva_omasukunimi ja hirvi_omasukunimi tiedostot.

-------------

5. Etsi tietoa nettiketistä ja kirjoita siitä keskeiset kohdat huonetauluksi. Vaihda fontti ja fontin koko mieleiseksesi. Liitä loppuun URL -osoite/URL- osoitteet, jota käytit tietolähteenä. Kuvita huonetalu kuvalla.  Tallenna tiedosto nimellä. nettiketti_omasukunimi, lähetä se minulle sähköpostilla (katso osoite yllä)

6. Mikä on rekisteriseloste? Etsi tietoa + mallitiedosto rekisteriselosteesta. Kirjoita siitä minulle sähköpostia. Laita sama sähköposti myös piilokopiona myös työsähköpostiosoitteeseeni. Liitä liitetiedostoksi mallitiedosto rekisteriselosteesta.

7. Avaa tiedosto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti